ABOUT SCRATCH  

U heeft afval, wij de oplossing. Scratch Recycling Solutions is uw solide partner in afvalbeheer. Van een enkele machine tot een complete installatie, klaar voor gebruik. We zijn een jonge en dynamische organisatie, die toch al kan bogen op een brede ervaring. Met de slimste oplossingen en een optimale service biedt Scratch Recycling Solutions u afvalbeheer zonder zorgen.

Groot in verkleinen: onze brekers en shredders

U wilt materialen verkleinen en breken zonder hoofdbrekens. Wij helpen u met losse componenten of met een totaaloplossing. Shredders bepalen de kwaliteit van het eindproduct en daarmee het rendement van de sorteerlijn. Wij bieden afvalshredders, metaalshredders en kartonshredders met zo laag mogelijke operationele kosten. Of u nou materiaal eenvoudig wilt verkleinen of stoffen wilt scheiden, zoals bijvoorbeeld metaaldelen die in een verbrandingsslak zijn ingekapseld.

 SOEPELE 

 AFVAlSTROMEN  

 SOEPELE AFVAlSTROMEN  

Soepele afvalstromen: onze logistieke oplossingen

Met onze machines en ervaring halen we het uiterste uit nieuwe en bestaande sorteerinstallaties. Bovendien bieden we slimme oplossingen voor het comprimeren en transporteren van uw afval, wat het rendement ten goede komt. 


Onze systemen voor succesvol scheiden

Overbandmagneten, trommelmagneten en aanverwante oplossingen zijn een beproefd middel om metaaldelen te scheiden. Onze aanpak onderscheidt zich door advies over een juiste plaatsing en bijbehorende aanpassingen. Want: alleen een goed geplaatste magneet levert het beste resultaat.


Bescherming voorop: onze personenbeveiligingssystemen

Wij bieden een innovatief systeem met extra waarborgen voor de veiligheid van uw personeel. Pers- en shredderoperators staan dagelijks bloot aan gevaar. De veiligheidseisen volgens de EU-machinenorm beveiligen deze werknemers onvoldoende, bijvoorbeeld wanneer een persoon zich niet meer kan bewegen.

 onze SERVICE, 

 UW PROFIJT 

Afvalverwerking zonder obstakels: voor ons is dat vanzelfsprekend. Stilstand kost geld. In samenwerking met de service-afdelingen van haar partners zorgt Scratch Recycling Solutions voor een geolied proces in uw bedrijf. Om continuïteit te waarborgen werken wij zeer nauw samen met AREC Projects. AREC Projects assisteert ons bij het engineeren van de beste oplossingen voor onze klanten.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

 

Neem contact op via: 

info@scratch-rs.nl of T. +31(0)6 46 81 93 87