Scratch Recycling machines: 

 service tot de laatste snipper  

 Scratch 

 Recycling 

 Solutions: 

 service tot de 

 laatste snipper  

Scratch Recycling Solutions is uw solide partner in afvalbeheer. Van een enkele machine tot een complete installatie, klaar voor gebruik. We zijn een jonge en dynamische organisatie, die toch al kan bogen op een brede ervaring. Met de slimste oplossingen en een optimale service biedt Scratch Recycling Solutions u afvalbeheer zonder zorgen.      

 Recycling Solutions  

 Recycling 

 Solutions  

U leest het wellicht wel vaker, maar wat zijn nu Recycling Solutions? Ons dienstenpakket is zeer divers, of het nu gaat om de implementatie van een enkele machine tot het engineeren van een complete sorteerlijn; wij zijn u graag van dienst. Eenvoudigweg een nieuwe machine plaatsen; er komt meer bij kijken dan op het eerste gezicht duidelijk is. Om een goede inschatting te kunnen maken, is eravring een vereiste. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met kwalitatief hoogstaande partners, bieden wij u dè oplossing waarbij u van A tot Z ontzorgd wordt. Door de combinatie van onze diverse producten, komen wij met intelligente, out of the box-oplossingen waarbij uw organisatie het uitgangspunt is.

SHREDDERS
SUCCESVOL VERKLEINEN
BALENPERS
SUCCESVOL COMPACTEREN
BUNKERSYSTEMEN
SUCCESVOL OPSLAAN EN DOSEREN
TRANSPORTSYSTEMEN
ROBUUST EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK
DIVERSEN
VEILIGHEID VOOROP
VAKGEBIEDEN
Voor ieder wat wils

 onze 

 specialisatie 

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia voluptate.

OPLOSSINGEN 
OP MaaT
component- 
& turnkey-niveau
perfect samenwerkingsverband
kwalitatief hoogstaande oplossingen

 onze partners  

Scratch Recycling Solutions is net zo sterk als haar partners. Haar partners kenmerken zich als betrouwbare, kwalitatief hoogstaande partners waarbij onderhoudsvriendelijkheid en lage operationele kosten het uitgangspunt zijn. Samen met onze partners zijn wij op zoek naar jarenlange relaties, van het moment van ontwerp en plaatsing van een machine of sorteerlijn tot het jarenlang onderhouden ervan. Daarvoor maken wij gebruik van de voorraden onderdelen van onze partners en de kennis van hun service-afdelingen. Om een optimale after sales te kunnen garanderen, werken wij intensief samen met AREC PROJECTS voor zowel engineering, projectbegeleiding en after sales.

 Heeft u 

 vragen?  

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Naam
E-mail *
Bericht